Стандарт гострого перцю.
Середньоранній гібрид гострого перцю з гарною віддачею врожаю. Період дозрівання становить 50 - 55 днів. Плоди довжиною 10-13 см, вагою 35-40 р. В технічній стиглості - приємного зеленого кольору, а в біологічній - яскраво-червоного. Гібрид відрізняється гострим пікантним смаком і відмінним товарним виглядом готової продукції. Перець використовують для продажу на свіжому ринку і переробки. Збір повністю дозрілих плодів попереджає втрату кольору при висиханні.Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Користувацькі характеристики | |
Вид перцю | горький |
Кількість насіння в 1 г | 120-200 шт |
Маса плоду | 35-40 г |
Розмір плоду | 12-13х1,2-1,5 см |
Термін вегетації (дні) | 50 - 55 дн. |
Колір | Червоний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 464 ₴