Кількість 20шт
За своєю поживністю та складом кабачки прирівнюються до огірків, проте є деякі відмінності. У плодах кабачків вітаміну С значно більше. На відміну від огірків, які вживаються в салати і консервуються, з кабачків готують більш широкий асортимент страв. Крім того ця овочева культура частіше використовується і в промисловій переробці.
Кабачок «Гайдамака» (цукіні) відноситься до ранньостиглим сортам, з періодом вегетації 40 днів. Прекрасне доповнення вітамінного запасу на початку літа. Сорт урожайний, стійкий до хвороб, чудово консервується і переробляється у всілякі салати і, звичайно ж, в кабачкову ікру. Завдяки кустовому будовою рослини, плоди розміщуються компактно і не вимагають особливих зусиль у зборі врожаю. Темно-зелені листки гофровані надійно захищають цукіні від палючого сонця. Кабачки світло-зеленого кольору виростають до 30 см з масою плода до 0,5 кг. Середній щільності м'якуш має білий колір і солодкуватий смак. Сорт не вимогливий у вирощуванні, легкий у збиранні врожаю.
- Ціна: 4 ₴