Пастернак Кулінар раннеспелого сорти для кулінарії
4 ₴/пач
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (73) 020-02-23товари Hello kitty
Опис і характеристика пастернака сорти Кулінар
Ранній сорт пастернака. Термін вегетації пастернака Кулінар від сходів до дозрівання проходить 95-110 доби. Листова розетка формується невелика, розлога. Коренеплід має форму округло-сплюснутий біля основи, конусоподібну, кремово-білого кольору, довжина коренеплоду досягає десяти -15 сантиметрів в діаметрі 4-5 см, він повністю занурений в грунт в процесі росту. Маса коренеплоду 121-141 грам. М'якоть коренеплодів біла, а сама серцевина сірувато-біла зі світло-жовтим обідком. Коренеплоди вживають варені і смажені як гарнір, у вигляді приправи для приготування перших страв. Відмінна пряна культура, пастернак широко використовують для консервування та соління овочів, входить до складу як частина сухих овочевих сумішей.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Велес |
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Рік врожаю | 2016 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Культура | Пастернак |
Маса плоду | 0.14 г |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Вологість | 8 % |
Схожість | 88 % |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Зберігання | |
Максимальна вологість | 14 % |
Максимальна температура зберігання | 35 град. |
Мінімальна вологість | 7 % |
Мінімальна температура зберігання | 2 град. |
Термін зберігання | 48 міс |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Березень, Квітень, Травень, Червень |
Строки дозрівання | 95 дн |
Користувацькі характеристики | |
Тип вирощування | Відкритий грунт та теплиці |
Упаковка | Пакет 1 грам |
Колір плоду | Кремово - білий |
- Ціна: 4 ₴/пач