Вага 0,5 г
Популярна нині в Європі спаржа була відома ще стародавнім римлянам і грекам. Зараз у нашій країні її вирощують, і в дикому вигляді в нас така рослина не зустрічається, на відміну від Азії та півдня Європи.
Спаржа Аржантейская відома як трав'янистий сорт, що володіє їстівними пагонами. Це багаторічна делікатесна культура. Примітно, що їстівні пагони рослина утворює щороку під землею протягом 10-15 років. Таким чином, варто один раз купити насіння спаржі, щоб вирощувати її на одному місці досить тривалий час.
Для правильного посіву насіння рекомендується опустити їх у воду на 2-3 дні. Всевать спаржу потрібно в теплицю, де рослина має провести 2 роки. Зазначимо, що на зиму необхідно вкривати культуру. Пересадка навесні здійснюється в ямки, глибина яких складає 30 см. При цьому відстань між ними повинна бути близько 50 див. Збирання врожаю здійснюється на третій рік, в липні. Важливо встигнути зібрати молоді пагони.
Спаржа Аржантейская – це делікатесна культура, яка підходить для приготування супів, салатів і інших страв.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Спаржа |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴